Content Area

McGraw-Hill and Cengage are creating a new global learning company to deliver superior learning experiences and greater value. Learn more at www.BetterLearningTogether.com

 

Bookstore Customers: Please note that our returns address has changed effective immediately. 
Please address shipments to: C/O McGraw-Hill, Fedex Supply Chain, 95 Market Drive, Milton, ON L9T 4Z7

 

Saps com sona el projecte de Música de McGraw-Hill?

Benvinguts al nou projecte de Música per a l’Educació Primària de McGraw-Hill.

A continuació us presentem el nostre projecte, amb el qual volem contribuir a un aprenentatge vivencial de la música, i que està adreçat al desenvolupament de les competències pròpies de l’àrea musical i a l’adquisició de les competències bàsiques que calen per formar-se com a persona. A McGraw-Hill entenem l’educació musical com una part fonamental per a la formació integral de l’individu: la música ens ofereix noves maneres de pensar i entendre el món, d’interactuar amb la resta de les persones i de connectar els aprenentatges amb les experiències del nostre dia a dia.

A partir d’elements motivadors, com ho són els contes, les endevinalles, les dites o els jocs, vinculem una experiència de gaudi amb l’aprenentatge del llenguatge musical, a més de potenciar l’escolta activa, l’expressió i la creativitat de l’alumne amb activitats de creació musical, dansa, treball en grup i cooperació. Tot això ho fem amb l’ajut de diferents recursos, creats expressament per consolidar els coneixements i reforçar els conceptes, com ara audicions, contes animats interactius, vídeos-karaoke i activitats per a pissarra digital. Aquests recursos són també un suport per treballar les competències TIC. 

Totes les persones som musicals. El nostre projecte dóna al professorat les eines per desenvolupar al màxim les habilitats i les capacitats de l’alumne, en tota la seva diversitat, per potenciar la seva creativitat i per assolir les competències bàsiques tot gaudint de l’aprenentatge de la música. 

Components per al mestre

Guies didàctiques 

Cada llibre va acompanyat d'una guia didàctica per al mestre que inclou orientacions didàctiques per a cada unitat, taules corresponents al tercer nivell de concreció, orientacions per treballar l'apartat de relaxació activa i el solucionari del quadern d'exercicis. 

CD d’audicions i DVD per al mestre 

En el disc del mestre trobareu audicions, fragments per al treball d’instruments i timbre, i músiques de relaxació. En el DVD trobareu fragments de vídeos per treballar a l’aula i les danses proposades al llibre de l’alumne. 

DVD de recursos per al mestre 

El projecte de música de McGraw-Hill Education inclou gran quantitat d’elements multimèdia, com ara vídeos-karaoke, animacions i activitats per a la pissarra digital. En el DVD de recursos trobareu també programacions curriculars, avaluacions, el llibre en format PDF perquè es pugui projectar, activitats complementàries, fotografies, enllaços, etc. 

Per aprendre noves cançons d’una manera més fàcil i divertida.
El poll i la puça - partitura
Pst, prou brogit - partitura

Al DVD del mestre podreu visionar les danses proposades al Llibre de l’alumne, ballades per un esbart i per alumnes de diverses escoles.

Els projectes de primer i segon inclouen contes animats per projectar a l’aula.

Amb una gran quantitat d’activitats per a la pissarra digital i partitures digitals animades.

Llibre de l'alumne

Sol·licitud d’informació

Si vols ampliar informació sobre algun dels títols o parlar directament amb el teu representant comercial, si us plau, emplena el formulari següent:

Find My Product: